Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » West Paw Zogoflex Tux – L- Granny Smith Groen

West Paw Zogoflex Tux – L- Granny Smith Groen

26,95

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

West Paw Tux Zogoflex: Extra sterk snackspeelgoed voor honden!

West Paw Tux Zogoflex is een zeer sterk, uitdagend en vulbaar speeltje voor honden. Vul de Tux met snacks of brokjes om dit hondenspeelgoed voor jouw hond nog interessanter te maken! Snoepjes of andere lekkernijen verdwijnen in de Tux en je hond zal z’n best moeten doen om deze eruit te krijgen. Uiteindelijk worden zijn inspanningen ook nog eens beloond! Ook zonder snoepjes is de Tux leuk en uitdagend speelgoed voor honden!

De Tux blijft drijven, is veilig, recyclebaar en gemakkelijk schoon te houden, ook in de afwasmachine. Dit hondenspeelgoed is zó duurzaam en stevig dat zelfs de meest fanatieke kauwer het niet kapot krijgt. Alleen de inhoud van dit leuke hondenspeeltje wordt dus gegeten! Even schoonmaken in de vaatwasser en de Tux is weer als nieuw!

De Tux Zogoflex is een van onze sterkste speeltjes voor de sterkste kauwers. De kleine Tux is geschikt voor kleine hondjes, de grote Tux voor honden met grotere kaken. Stop brokjes in de Tux voor beginners of verhoog de moeilijkheidsgraad en vul het speeltje met bouillon, jus of nat voedsel. Vries de traktatie in voor nog langer plezier en verkoeling! Speelgoed van West Paw kan in de vaatwasser en is dus makkelijk weer schoon te krijgen.

L (13 cm)

Extra informatie

Geschikt Voor
Diersoort
Leeftijdsgroep
Merk

Soort