Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Drogist » Teken en Vlooien » Frontline Combo Spot On Hond (20 – 40 kg) – Vlooien & Tekenmiddel
Aanbieding!

Frontline Combo Spot On Hond (20 – 40 kg) – Vlooien & Tekenmiddel

Oorspronkelijke prijs was: €67,75.Huidige prijs is: €48,95.

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Met de Frontline Combo Spot On Hond 20-40 kg pipet kun je honden met een lichaamsgewicht van 20 tot 40 kg behandelen en vanaf het moment dat de hond 8 weken oud is. Dit middel zorgt voor de bestrijding van niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Er kunnen zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen en het vermindert de besmetting in de leefomgeving van je huisdier. Het product werkt tot 4 weken tegen teken en tot 8 weken tegen vlooien.

Dit product bevat fipronil en (S)-methopreen en is geschikt als onderdeel van een programma ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk er een aantal keren op om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen. Voorbijgaande veranderingen van de vacht (geklitte/vettige haren) kunnen op de toedieningsplaats waargenomen worden.

Waarschuwing Baden/onderdompelen in water binnen 2 dagen na toediening van het product en meer dan eens per week baden moeten worden vermeden, daar er geen studie is uitgevoerd om te onderzoeken hoe dit de werkzaamheid van het product beïnvloedt. Verzorgende shampoos kunnen vóór de behandeling worden gebruikt, maar verminderen de beschermingsduur tegen vlooien tot ongeveer 5 weken wanneer wekelijks toegepast na toepassing van het product. Wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo had geen invloed op de werkzaamheid tegen vlooien gedurende een 6 weken lange studie. Laat honden niet toe te zwemmen in waterlopen binnen 2 dagen na toediening. Er kan een aanhechting voorkomen van enkele teken. Hierdoor kan de overdracht van infectieuze ziekten onder ongunstige omstandigheden niet volledig worden uitgesloten. Vlooien van huisdieren infesteren vaak de mand van het dier, inclusief eventuele inhoud, en de gewoonlijke rustplaatsen zoals tapijten en gestoffeerd meubilair. Bij massale infestaties en bij aanvang van de behandeling, moeten deze plaatsen ook behandeld worden , met een geschikt insecticide en regelmatig worden gestofzuigd.

Extra informatie

Geschikt Voor

Leeftijdsgroep

, , ,

Merk