Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » West Paw Zogoflex Bumi S Aqua Blauw

West Paw Zogoflex Bumi S Aqua Blauw

20,95

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Productbeschrijving

West Paw Bumi® – Sterke werpstok met ZogoflexDe West Paw Bumi met Zogoflex is een multifunctionele, interactieve werpstok waarmee je urenlang kunt sjorren, apporteren en spelen in het water. De S-vormige Bumi is sterk en buigt tot tweemaal zijn lengte. Dit maakt het speeltje perfect voor thuis, in het bos, in het park of in het water.

West Paw Bumi® met Zogoflex is bij Max&Luna verkrijgbaar in de kleuren Groen, Oranje en Blauw en de maten small (20 cm) en large (24 cm).

Veilige werpstok

De Bumi is gemaakt van veilige en duurzame materialen. Zo kun je jouw hond met een gerust hart laten kauwen, daarnaast is het speeltje vaatwasserbestendig.

Ideaal voor trekspelletjes

Om te voorkomen dat de hond je in de handen bijt is het verstandig om te kiezen voor trekspeelgoed waarbij de afstand tussen je handen en de hondenbek groot genoeg is. De West Paw Bumi® is perfect voor trekspel. Dit speelgoed zorgt ervoor dat er voldoende afstand is tussen de bek van de hond en je handen en zo blijft samen trekken ook leuk. Leren hoe je het leukste trekspel speelt met je hond? Lees ons blog!

Baasjes zijn gek op Bumi, omdat:

  • het kan uitrekken tot tweemaal zijn lengte.
  • het drijft, ideaal voor waterpret.
  • het gemaakt is van veilige materialen.
  • het vaatwasbestendig is.

Belangrijk: Onthoud dat de veiligheid van je hond jouw verantwoordelijk is en dat geen enkel hondenspeeltje onverwoestbaar is. Kies enkel voor speelgoed dat qua vorm en grootte geschikt is voor je hond en houd altijd toezicht bij gebruik van het speeltje.

Extra informatie

Geschikt Voor
Diersoort
Leeftijdsgroep
Merk

Soort