Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » True Love Explosion-Proof Harness Maat L Rood

True Love Explosion-Proof Harness Maat L Rood

48,95

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Dit superkwaliteit neopreen tuig is geschikt voor alle honden.  Het geeft je hond optimale bewegingsvrijheid zodat hij heerlijk vrij kan loslopen.  Veel tuigen zetten dan toch nog wat druk op de de verkeerde plek zoals net op de luchtpijp. Het active harness doet dit niet en is zeer fijn verstelbaar ook aan de hals.  Deze upgraded versie is nieuw dit jaar en heeft een extra aluminium neck strap om het aan en uit doen over het hoofd nog eenvoudiger te maken. Tevens is het materiaal verbeterd.

Heb je een hond die trekt, dan zal hij in dit tuig in combinatie met een multilijn niet meer zo gemakkelijk trekken.
Je maakt met een multilijn (deze heeft namelijk twee musketonnen) de lijn voor en op de rug vast en je hond kan niet meer zo gemakkelijk trekken. Je hoeft hier geen kracht voor te gebruiken en het doet hem geen pijn. Hij kan eenvoudigweg de voorwaartste kracht niet meer inzetten doordat de riem ook op de borst is vastgemaakt.

En tenslotte is het extra handvat op de rug soms net even handig als je hem wilt helpen in en uit een auto springen of even als extra balans voor bijvoorbeeld over een bruggetje in de bergen etc. Maar natuurlijk ook als je in een noodsituatie je hond even snel wilt vastpakken.

MAATVOERING
MAAT L = geschikt voor honden met een borstomvang van 69-81 cm

Extra informatie

Geschikt Voor
Diersoort
Leeftijdsgroep
Merk

Soort