Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Spotted! Pro Leren Halsband Bruin 3x60cm

Spotted! Pro Leren Halsband Bruin 3x60cm

43,25

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Tijdens de ontwikkeling van deze halsband is er gekeken naar 3 kernwaardes:

Kwaliteit
Duurzaamheid
Draagcomfort
Wij selecteren alleen het bovenleer van het rund en zorgen dat dit volledig doorgelooid is. Hierdoor is de huidstructuur nog zichtbaar. Omdat wij dit kwalitatief hoogstaande leer afwerken met natuurlijke olie is het extreem soepel. Dit leer, ook wel “vetleer” genoemd, kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

Geschiktheid voor dagelijks gebruik
Bestand tegen externe invloeden als licht, vuil en stof
De metalen delen van de riem zijn afgewerkt in oud zilver voor een prachtige, landelijke uitstraling. Ook is deze riem voorzien van bijpassende kleur stiksel. De dubbele laag leder voelt als een kussen aan en zorgt voor een optimaal draagcomfort! Hiermee worden schuurplekken tegengegaan die soms voorkomen bij het dragen van halsbanden. Uiteraard is dit alles van de hoogste kwaliteit zodat u en uw hond hier jarenlang maximaal plezier van zullen beleven!

Uiteraard is het runderleer op een duurzaam verantwoorde manier verkregen. De Spotted! Pro halsband is speciaal naar onze wensen samengesteld in Nederland.

Laat uw hond de shinen met de Spotted! Pro halsband!

Spotted! Pro Tag: Next level bescherming voor uw hond!

Dit is een topkwaliteit halsband en deze is voorzien van een digitale hondenpenning, namelijk de Spotted! Pro Tag! Deze penning is makkelijk te scannen door middel van:

QR code
NFC chip
In de bijbehorende gratis app kunt u al uw gegevens en die van uw hond registreren. Loopt uw hond weg en deze wordt bij vondst gescand dan ontvangt u hiervan een melding. De vinder ontvangt een melding met uw contactgegevens en relevante informatie over uw hond.

Waarom Spotted! Pro Tag?

Gratis app
Géén maandelijkse kosten
Snelle registratie
Geen baterijen
Wereldwijd bereik
1-klik navigatie
Meerdere talen
Waterproof
Daarom Spotted! Pro Tag!

Extra informatie

Geschikt Voor
Diersoort
Leeftijdsgroep
Merk

Soort