Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Drogist » Teken en Vlooien » Seresto halsband voor grote honden meer dan 8 kilo 2 stuks verpakking
Aanbieding!

Seresto halsband voor grote honden meer dan 8 kilo 2 stuks verpakking

Oorspronkelijke prijs was: €87,65.Huidige prijs is: €78,95.

Uitverkocht

Beschrijving

Seresto halsband voor grote honden is een innovatieve vlooienband en is bedoeld voor honden met een gewicht van meer dan 8 kg.

Doodt snel en effectief vlooien
Ook werkzaam tegen teken en luizen
Tot 8 maanden preventief
Productinformatie Seresto halsband voor grote honden (8+ kg)
Seresto halsband voor grote honden is een innovatieve vlooienband en is bedoeld voor honden met een gewicht van meer dan 8 kg. De halsband is 70 cm lang en werkt op basis van de stoffen imidacloprid en flumethrine. Vlooien worden gedood vanaf het moment dat hij wordt gebruikt en uw hond blijft gedurende 8 maanden beschermd tegen deze parasiet. Daarnaast is hij voor dezelfde periode werkzaam tegen besmetting van teken en luizen.

Bij gebruik van deze geurloze halsband worden tevens alle vlooienlarven in de directe omgeving van uw hond gedood. Zo kunnen zij zich niet ontwikkelen tot volwassen exemplaren. Wel wordt bij teken aangeraden deze op het tijdstip van aanbrengen van de halsband zelf te verwijderen. Dit kan met een tekentang. De halsband is ook te gebruiken bij honden met een vlooienallergie.

Doodt vlooien, teken en luizen op en in de directe omgeving van uw hond
De halsband is volkomen geurloos en tevens waterbestendig
Op basis van de stoffen imidacloprid en flumethrine
Geschikt voor honden zwaarder dan 8kg
Werkt 8 maanden preventief tegen nieuwe besmettingen

Gebruiksaanwijzing Seresto halsband voor grote honden
Één halsband per hond aanbrengen rond de hals. Ontrol de halsband en zorg dat er geen restanten van de verbindingsstukjes zijn aan de binnenzijde van de halsband. Bij aanbrengen rond de hals twee vingers ruimte houden tussen halsband en nek. Overtollig materiaal afknippen op 2 cm na. Regelmatig controleren of de halsband niet te strak zit, vooral bij snelgroeiende pups. De halsband beschikt over een veiligheidssluiting, die zorgt dat uw hond zich bij beklemming kan bevrijden.

Let op!
Puppy’s jonger dan 7 weken niet behandelen. Niet gebruiken in het geval van overgevoeligheid van een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen.

Ingrediënten Seresto halsband voor grote honden
Werkzame stoffen: flumethrine (4,5 gr), imidacloprid (2,03 gr)

Extra informatie

Geschikt Voor

,

Leeftijdsgroep

, , ,

Merk