Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Natural Health hondenvoer Carnivore Adult 15 kg

Natural Health hondenvoer Carnivore Adult 15 kg

79,99

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Op vlees gebaseerd hondenvoer – Graanvrij.
Als u graag rauw vlees aan uw hond voert, maar u ook het gemak van compleet gefabriceerd voer wilt, dan is Natural Health Carnivore HET voer voor u! Dit voer geeft door de juiste keuze van ingrediënten dezelfde voordelen als rauw-, diepvriesvlees- of zelf gemaakt rijk aan vlees voeding voor uw huisdier.
Natural Health Carnivore heeft een laag percentage zetmeel, een hoog percentage eiwit en is vrij van granen. Net als bij mensen, geeft een overvloed aan hoogcalorie koolhydraten een verhoogde kans op overgewicht, diabetes en een algehele lusteloosheid. Op dit moment hebben de meeste hondenvoeders nog steeds graan en graanbijproducten als basis van hun voeding.
Door de koolhydraten van graan te elimineren, die de voedingswaarde verminderen, stuwt Natural Health Carnivore het eiwitniveau en daarmee de voedingswaarde juist omhoog.
Bovendien is Natural Health Carnivore rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Tevens is het geconserveerd met een mix van tocopherolen (vitamine E & C).

De nieuwe benadering voor honden en katten voeding. Voeding uit de geschiedenis, geproduceerd met kennis uit de 21e eeuw.
Steeds meer mensen gaan over op het geven van diepvriesvlees- of rauwvlees voeding aan hun hond, als alternatief voor het traditionele hondenvoer. Dit om het gehalte aan koolhydraten terug te dringen en het eiwit te geven wat uw actieve hond eigenlijk nodig heeft. Natural Health Carnivore is de ideale partner voor deze levensstijl.
Toen de voorouders van onze huisdieren door de wildernis zwierven, waren ze niet op zoek naar maïs en tarwe. Het vleesetende instinct dreef hen tot het achtervolgen en opjagen van vers vlees.
Net als zijn voorouders heeft uw hond eiwitten nodig om te voorzien in zijn energiebehoefte. Als deze eiwitten uit granen en graanbijproducten komen is de waarde van dit eiwit veel lager. Dit komt doordat het minder verteerbaar is en het minder essentiële aminozuren bevat. Deze zijn nodig voor de opbouw en instandhouding van het weefsel. Uw huisdier heeft meer nodig dan een hoog energie-, en op graan gebaseerd voer. Het eist de eiwitten en mineralen die Natural Health Carnivore kan leveren.
Wij van Natural Health begrijpen dat u het liefst altijd vers en rauw zou voeren. Maar als dit niet altijd kan dan is Natural Health Carnivore de juiste aanvulling op rauw of zelfgemaakt vers voer. Natural Health Carnivore is ook het beste alternatief wanneer vers en rauw voer bereiden niet bij u past, onhandig of zelfs onmogelijk is.

Samenstelling: Natural Health graanvrij hondenvoer Carnivore:

Gedehydreerde eend 20%, Gedehydreerde kip 20%, Gedehydreerde aardappel, Kippenvet, Gedehydreerde haring 9%, Gehydroliseerde gelatine, Gedehydreerd ei, Bietenpulp, Gedehydreerde appel, Lijnzaad, Gedehydreerde wortel, Lecitine, Gehydroliseerd kippeneiwit, Inuline FOS, Gedehydreerde lucerne, Gedehydreerde knoflook, Gedehydreerde melk, Yucca Schidigera extract, Chondroitinesulfaat.

Analytische bestanddelen:

– Ruw eiwit 42,0 %
– Ruw vet 22,0 %
– Ruwe celstof 1,5 %
– Ruw As 8,8 %

Toevoegingen:

– Vitamine A: 20.000 IE/kg
– Vitamine D3: 2000 IE/kg
– Vitamine E: 350 mg/kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen / Spoorelementen:

– IJzer II sulfaat monohydraat 120 mg/kg
– Mangaan II oxide 48 mg/kg
– Koper II sulfaat pentahydraat 6 mg/kg
– Zinksulfaat monohydraat 180 mg/kg
– Calciumjodaat, watervrij 1,2 mg/kg
– Natriumseleniet 0,2 mg/kg
– Taurine 3150 mg/kg

Gebruiksaanwijzing:

Volledig diervoeder voor volwassen honden. De hoeveelheden voer vermeld in de tabel zijn de dagelijkse voerbehoeftes, bij voorkeur te verstrekken in
twee maaltijden. In de praktijk kan hier, indien nodig, van afgeweken worden. Houd de conditie van uw hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers en beschikbaar drinkwater.

Voedingsadvies:

Gewicht Voer
hond (gram)
2 kg 30
5 kg 70
10 kg 120
20 kg 180
30 kg 250
50 kg 380

 

Extra informatie

Soort

Merk

Leeftijdsgroep

Geschikt Voor

, ,

Diersoort