Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Honden supplementen » Vitamines » Fyto-Fit Chlorella-Spirulina 40 gr Zakje

Fyto-Fit Chlorella-Spirulina 40 gr Zakje

8,76

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Fyto-Fit Chlorella-Spirulina is een kruidenmix ontwikkeld door dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Het is 100% natuurlijk, bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is niet bestraald.

Fyto-Fit Chlorella-Spirulina is uitgebreid getest door Dr. Erwin van Gijtenbeek in zijn kliniek. Klanten waren zo tevreden met het resultaat dat het door CarniVoer in productie is genomen.

Het heeft een hoge smaakacceptatie bij honden én katten.

Kan door alle soorten voedingen gemengd worden zoals rauw, brok, blik etc. Mogelijk zal het bij droge voeding met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen.

Het is zuinig in gebruik

Hersluitbare Pouch met 40 gram, maatschepje wordt los bijgeleverd.

Spirulina en Chlorella zijn al langere tijd bekent om hun gezondheid bevorderende eigenschappen voor de mens. Ook voor de hond en kat is dit een prachtige toevoeging in de voerbak!
💚Beide algen bevatten veel voedingsstoffen zoals; eiwitten, vitaminen (waaronder B-vitaminen en vitamine E), mineralen (waaronder ijzer en magnesium), vezels en antioxidanten. Deze algen bevatten alle 9 essentiële aminozuren. Je kunt dit supplement dan ook echt zien als moeder-natuurs multivitamine!
💚De algen danken hun intense kleur aan chlorofyl. Chlorofyl heeft een tal van gezondheidsvoordelen zoals: Antioxidanteigenschappen: Het vermogen van chlorofyl om vrije radicalen te neutraliseren kan bijdragen aan het verminderen van oxidatieve stress.
💚Ontgiftende werking: Dit wordt vaak toegeschreven aan het vermogen van chlorofyl om zich te binden aan bepaalde gifstoffen en metalen.
Ondersteuning van het immuunsysteem: Sommige studies suggereren dat chlorofyl de immuunrespons kan verbeteren door het stimuleren van de productie van witte bloedcellen.
💚Mogelijke anti-kanker eigenschappen: Er heeft onderzoek plaatsgevonden dat suggereert dat chlorofyl mogelijk anticarcinogene eigenschappen heeft en kan helpen bij het voorkomen van bepaalde vormen van kanker. Meer onderzoek is echter nodig om deze bevindingen te bevestigen.
💚Verbetering van de bloedsomloop: Chlorofyl wordt in verband gebracht met het stimuleren van de productie van rode bloedcellen en het verbeteren van de bloedsomloop.
💚Frisse adem: vanwege de neutraliserende werking op geurtjes.
Al onze Fyto-Fit poeders zijn zeer fijn gemalen en mengen gemakkelijk door de voeding. Bij droog voer een scheutje water en/of olie toevoegen.
Ingrediënten: Chlorella, Spirulina.
Dosering per kilogram lichaamsgewicht:
pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag.

< 10kg – 1 maatschep per dag 10 – 25kg – 2 maatscheppen per dag > 25kg – 3 maatscheppen per dag

Samenstelling:
Chlorella, Spirulina.

Aanvullend diervoedingssupplement. inhoud 40 gram.
Dit product is ontwikkeld door onze dierenarts en 100% natuurlijk.

Extra informatie

Merk

Geschikt Voor

, ,

Leeftijdsgroep

, , , ,

Soort