Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Farm Food HE Zalmolie hondenvoer 4 KG

Farm Food HE Zalmolie hondenvoer 4 KG

23,50

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Complete geperste voeding voor honden.
Natuurlijke voeding voor elke hond in elke levensfase.

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen.

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat o.a. duidelijk te zien is aan de kwaliteit van de huid/vacht (de spiegel der gezondheid) en de ontlasting.

Een ander voordeel van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan, iets wat bij verwerking op hogere temperaturen, zoals tijdens het extruderen, wel kan gebeuren.

De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte.

In tegenstelling tot een geëxtrudeerde(krokante)brok, kunt u Farm Food HE wél mengen met vers vlees zoals Farm Food Fresh.

Groeifase 2: (tot een leeftijd van 7 á 8 maanden)
De meeste pups hebben aan het eind van deze periode driekwart van het volwassen gewicht bereikt. U geeft 5 dagen per week Farm Food HE en de overige 2 dagen Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet (of elke dag een beetje Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet door de brokken). De voeding wordt over 3 tot 4 maaltijden per dag verdeeld.Groeifase 3: (tot volwassen leeftijd. ca. 18 tot 24 maanden)
In deze periode krijgen we te maken met het feit dat. bij het stijgen van de leeftijd. de voedingsbehoefte per kilogram lichaamsgewicht afneemt. zodat in deze groeifase de voedingsbehoefte per dag vrijwel constant blijft. Afhankelijk van de activiteit van uw hond (en/of de baas) is de dagelijkse hoeveelheid in deze periode ongeveer gelijk aan de hoeveelheid welke uw hond ook later als volwassen hond nodig heeft.

Tot een leeftijd van 10 maanden geeft u naast Farm Food HE nog twee keer per week een dag Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet. Tot 10 maanden wordt de hoeveelheid over 3 maaltijden per dag verdeeld. nadien over 2 maaltijden. Ook kunt u in deze periode de versvleesdagen ook vervangen door regelmatig een beetje Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet door de brokken te mengen.

Volwassen en/of werkende honden
De dagelijks benodigde hoeveelheid Farm Food HE is sterk afhankelijk van de activiteit van de hond. Sommige honden hebben de neiging om wisselend te eten waarbij ze enkele dagen meer eten dan ze feitelijk nodig hebben en de daaropvolgende dagen minder. Dit is een natuurlijk eetpatroon waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. tenzij de hond gewicht verliest: de hond kan dan ziek zijn. Aan de hand van de conditie van de hond bepaalt u hoeveel voeding hij/zij dagelijks krijgt. Door met de ogen te voeren kunt u vaststellen welke hoeveelheid uw hond gemiddeld per dag moet hebben. De dagelijkse hoeveelheid wordt over 2 maaltijden verdeeld. Tevens adviseren wij om. voor een goed onderhoud van de darmflora. ook uw volwassen honden wekelijks een versvleesdag (Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet) te geven.

Senioren
Omdat senioren naarmate ze ouder worden in verhouding steeds minder voeding nodig hebben. betekent dit dat ze naast minder energie o.a. ook minder eiwitten per dag krijgen. Wanneer dan. zoals vaak gebeurt bij zogenaamde ‘speciale voeders’. het eiwitgehalte extra wordt verlaagd. bestaat het gevaar dat er te weinig aminozuren beschikbaar zijn voor het behoud van een gezonde weerstand en immuniteit. Daarom moeten ook senioren gewoon Farm Food HE te eten krijgen. Het aminozuurpatroon van Farm Food HE is van dien aard dat ook de senior in topconditie blijft. Niet voor niets zien we vaak dat senioren die op latere leeftijd voor het eerst Farm Food HE te eten krijgen aan hun tweede jeugd beginnen.Speciale aandacht verdient ook de darmflora van de senior. Hoe beter deze in stand wordt gehouden door middel van het geven van zogenaamde versvleesdagen. hoe hoger de weerstand blijft.

Farm Food HE Schotse Zalmolie bevat:

Samenstelling: Ontsloten mais. hemoglobinepoeder. ontsloten tarwe. ontsloten rijst. vleesmeel. rundvet. weipoeder. biergist. plantaardige vezels. koudgeperste zonnebloemolie. mineralen. 1% Schotse Zalmolie. lecithine. inuline. vitaminen en sporenelementen.

Verteerbaarheid: 87%. Eiwit/Energieaandeel: 23.16%. Energie: 4145 Kcal/kg / 17.35 Mj/kg.

Extra informatie

Soort

Merk

Leeftijdsgroep

, , ,

Geschikt Voor

, ,

Diersoort