Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » CLiNiC Dog Hypoallergenic Duck 10 kilo

CLiNiC Dog Hypoallergenic Duck 10 kilo

64,95

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Voor de voedingsbehandeling van honden met voedselallergie of –intolerantie en voor de ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatig haaruitval bij honden. Voedselovergevoeligheid treedt op wanneer een hond overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in de voeding. Het zijn vaak eiwitten of koolhydraten waar afwijkend op wordt gereageerd. Voedselovergevoeligheid uit zich doorgaans in huid- en vachtproblemen en of in spijsverteringsstoornissen. CLiNiC Hypoallegenic is speciaal geformuleerd om de kans op een overgevoeligheidsreactie bij uw hond te beperken.
Helpt het risico op een voedselovergevoeligheid te verlagen > Een één dierlijke eiwitbron en een koolhydraatbron, tarweglutenvrij recept
Helpt bij het ondersteunen van de huid- en vachtconditie > Hoog gehalte aan Omega-3 en -6 vetzuren en Zink
Helpt bij de ondersteuning van een evenwichtige gezonde spijsvertering > Bevat prebiotica en zeer goed verteerbare ingrediënten

Aangeraden wordt om vóór gebruik een dierenarts te raadplegen. De aanbevolen gebruiksduur: * bij vermindering van intoleranties: 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen. kan CLiNiC Hypoallergenic zonder problemen levenslang worden verstrekt. * Bij de ondersteuning van de huidfunctie: ten hoogste 2 maanden. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Droog en koel bewaren.

Samenstelling
Gedroogde eend (24%). bruine rijst. rijst. ontsloten rijst. gevogeltevet. lijnzaad. mineralen. zalmolie. mannanoligosachariden (MOS; 0.5%). inuline (bron van fructooligosachariden (FOS; 0.2%)).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 23.0%. Ruw vet 15.0%. Ruwe as 6.0%. Ruwe celstof 2.5%. Vocht 8.0%. Calcium 1.3%. Fosfor 0.7%. Linolzuur 3.0%. Alfa-linoleenzuur 0.6%. EPA (0.7%). DHA (1.0%). Arachidonzuur 0.1%. Omega-3 vetzuren 2.3%. Omega-6 vetzuren 3.1%.

Extra informatie

Soort

Merk

Leeftijdsgroep

, , ,

Geschikt Voor

, ,

Diersoort