Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Honden supplementen » Carnivoer Fyto Supplement Basis 40 gr

Carnivoer Fyto Supplement Basis 40 gr

6,18

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Carnivoer fyto supplement basis 40 gr
Algemene informatie

CarniVoer heeft dit supplement bedoeld als aanvulling in de voeding voor honden. Het levert natuurlijke stoffen die de gezondheid van uw dier bevorderen. De kruiden stimuleren de organen tot een betere werking en helpen de lever bij ontgiften. Honden hebben kruiden en bessen nodig om te voldoen in hun voedingsbehoeften. Kruiden en bessen bevatten voedingsstoffen die de correcte werking van cellen ondersteunen en bescherming bieden tegen allerlei schadelijke stoffen en ondersteunen het afweersysteem. Dierenarts E.van Gijtenbeek heeft in samenwerking met veterinair natuurgeneeskundige mw. Y Groove (www.hetilperveld.nl) dit product ontwikkeld en samengesteld. Het is uitgebreid getest in Sterkliniek Any Animal Heiloo voordat het in productie door CarniVoer werd genomen. De klanten waren zeer enthousiast! Het is bedoeld om de voeding van uw dier een aanvulling te geven. Een aanvulling die de gezondheid van uw dier, door middel van dit fyto-supplement, wat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, naar een hoger peil brengt. Buiten eten ze immers grassen. Helaas groeien in ons land niet de correcte grassen,vetplanten en kruiden.

Gebruik:

Dit fyto-supplement kan aan alle honden gegeven worden. U mengt het door de voeding en voegt zeer weinig water erbij om het mengen te vergemakkelijken. Het is niet voor continue gebruik, aan te raden is om de pot op te maken. Het lichaam wordt anders lui en moet ook zelf vitaminen aan blijven maken. Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, dierlijke substanties, soja, gist, gluten, sacharose en mais.

Dit product is geschikt voor rauwe en niet rauwe voeding.

Voor doseringen zie de informatie op de pot.

Ingrediënten:

Oreganum Majorana
Dit kruid heet in de volksmond Marjolijn. Het bevat onder andere etherische oliën, flavonoïden, bitterstoffen en tanninen. De inhoud stoffen zijn krampwerend, galvormend en slijmoplossend.

Bosbessen
Bosbessen bevatten stoffen als flavonoïden welke ontstekingsremmend zijn, en anti oxidatief zijn met de hoogste ORAC (Oxigen Radical Absorbance Capacity) waarde. Looistoffen welke een antiseptische en maag-darm beschermende werking hebben. Betacaroteen, luteïne, enkele vitamine B en vitamine C bevatten.

Kamille
Kamille is een plant die al veel gebruikt is in de humane geneeskunde. Het bevat etherische oliën, bitterstoffen, looistoffen en cumarine. Deze stoffen hebben een ontstekingsremmende, kramp opheffende, gal afdrijvende en en licht relaxerende werking.

Artisjok
De artisjok is ontstaan uit het veredelen van Kardoen. De plant bevat onder andere bitterstoffen, fenolzuren, flavonoïden, fytosterolen en inuline. De stoffen hebben een galvormend en gal afdrijvende eigenschappen.Ze stimuleren de leverfunctie en hebben lever beschermende eigenschappen. Ze zijn matig vocht afdrijvend en licht bloeddruk verlagend.

Kurkuma
Kurkuma of ook geelwortel genoemd is een wortel welke vele goede effecten op de gezondheid heeft. Het bevat etherische olie, fenolen, vitamine C en B. Enkele van de eigenschappen zijn: galvormend en gal afscheidend, lever beschermend, ontstekingsremmend en anti oxidatief.

Extra informatie

Geschikt Voor

, ,

Leeftijdsgroep

, , , ,

Soort

, ,

Merk