Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

4.8 van 5 sterren
Home » Webshop » Hond » Honden supplementen » Vitamines » Carnivoer Fyto-Fit Maag-Darm zakje 40 gr

Carnivoer Fyto-Fit Maag-Darm zakje 40 gr

5,98

Gratis verzending vanaf €59,95

14 dagen retourbeleid

Gratis deskundig advies van onze specialisten

Beschrijving

Fyto-Fit Maag- Darm is een kruidenmix ontwikkeld door dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Het is 100% natuurlijk, bevat geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en is niet bestraald.

Fyto-Fit Maag- Darm is uitgebreid getest door Dr. Erwin van Gijtenbeek in zijn kliniek. Klanten waren zo tevreden met het resultaat dat het door CarniVoer in productie is genomen.

Het heeft een hoge smaakacceptatie bij honden én katten.

Kan door alle soorten voedingen gemengd worden zoals rauw, brok, blik etc. Mogelijk zal het bij droge voeding met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen.

Het is zuinig in gebruik

Hersluitbare Pouch met 40 gram, maatschepje wordt los bijgeleverd.

Maag darm klachten zijn een veel voorkomend fenomeen.
Er zijn verschillende redenen waardoor deze klachten ontstaan. Vaak is het voedingsgerelateerd bijvoorbeeld een ingrediënt die niet lekker valt of een overdaad aan bepaalde stoffen (granen/zetmelen/antinutriënten).
Maar wist je dat veel verteringsklachten verbonden zitten aan emoties? Denk maar eens aan de uitspraak ”moeilijk verteerbaar” of ”steen in de maag”
Dieren die snel getriggerd zijn, stress ervaren of lastig vinden het uitknopje te vinden, hebben ook vaker last van wisselende ontlasting en/of misselijkheid.
Fyto-Fit Maag/darm is door onze dierenart samengesteld om in de eerste instantie zijn bordercollie te ondersteunen. Borders zijn immers werkhonden die niet altijd zelf hun uitknopje weten te vinden. De alertheid en emoties hadden invloed op de maag. De kruiden in dit supplement hielpen de maag in balans te brengen, en droegen bij aan consistentere ontlasting.
Het is dus belangrijk om in te zien dat wanneer je dier wisselende ontlasting heeft, dit niet altijd hoeft te betekenen dat er iets verkeerd gegeten is, maar dat omgeving en dus emoties hier ook een belangrijke rol in spelen.
Een carnivoor gaat over het algemeen goed op een een zekere voorspelbaarheid. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen het aan, en het ”uitknopje” van je dier, en consistent te zijn.
De juiste variatie aan basisvoeding, groente/fruit, supplementen waaronder kruiden zijn belangrijk. Daarnaast speelt omgeving en emoties net als bij ons ook een belangrijke rol die we niet over het hoofd moeten zien.😌🫶

Dosering per kilogram lichaamsgewicht:
pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag.

< 10kg – 1 maatschep per dag 10 – 25kg – 2 maatscheppen per dag > 25kg – 3 maatscheppen per dag

Samenstelling:
Gember, kamille, melisse, rozenbottel en artisjok.

Aanvullend diervoedingssupplement. inhoud 40 gram.
Dit product is ontwikkeld door onze dierenarts en 100% natuurlijk.

Extra informatie

Geschikt Voor

, ,

Leeftijdsgroep

, , , ,

Merk

Soort